4 ideje, kako organizirati fotografije?

 

S tem, ko so mobilni telefoni postali naši stalni spremljevalci in imajo kamere, s katerimi včasih naredimo še boljše fotografije, kot z navadnim fotoaparatom, se je tudi zelo povečalo število fotografij, ki naredi posameznik. In potem morda minejo že tri leta, vi pa še vedno niste pokazali fotografij iz vašega potovanja? Se tudi vi včasih sprašujete, kako organizirati vse te fotografije, da si jih bodo lahko ogledali tudi drugi? Pripravili smo vam nekaj krasnih idej (vsekakor preverite zadnjo izmed njih, ki predstavlja najbolj enostaven način ;)).

 

1.FOTO album

Foto album je bila nekdaj najbolj razširjena in priljubljena oblika shranjevanja tiskanih fotografij. V raznih trgovinah so na voljo razni albumi z različnimi motivi, ki jih lahko izberete glede na to, kakšne fotografije boste shranili vanje, npr.za otroke obstajajo albumi z ljubkimi otroškimi motivi, za fotografije s potovanj lahko izberete album z motivi svetovnih krajev, zelo priljubljeni pa so tudi albumi z motivacijskimi mislimi ipd.

 

2. FOTO škatle

Zanimiva ideja za shranjevanje fotografij so foto škatle. Organizirate jih lahko glede na dogodke oz. glede na področje fotografij, ki so shranjene. Na takšen način si fotografije organizirate po mapah in je vse skupaj zelo pregledno, kje je kaj shranjeno. Škatlo lahko tudi preprosto namestite na omaro ali pod posteljo, kar je zagotovo prednost pred albumom, na katerega morate bolj paziti pri shranjevanju.


Foto škatle

3. Uokvirjene fotografije

Fotografija v okvirju lahko krasno popestri prostor. Lahko se odločite za črno-belo kombinacijo, kjer npr. izberete črne okvirje in črno-bele fotografije, ali pa v prostor vnesete barve z raznobarvnimi okvirji. Nekateri pripravijo tudi foto drevo, v prav posebnih oblikah ob posebnih priložnostih, npr. porokah. Možnosti je zares veliko, zato smo jih nekaj izbrskali tudi na Pinterestu. Katera vam je najbolj všeč?


Fotografije

4. … in še najbolj enostaven način - FOTO knjiga

 
Vsi zgornji načini od tebe zahtevajo nekoliko več truda: za foto album morate najprej natisniti fotografije, fizično izbrati album in potem še vse fotografije ročno vstaviti v album. Podobno je pri foto škatli, s tem, da namesto albuma, morate izbrati lično škatlo za fotografije. Stena z uokvirjenimi fotografijami pa bo zagotovo zahtevala še nekoliko več kreativnosti in tudi ročnih spretnosti, če želite narediti nekaj prav posebnega.
 
Zato je tukaj najbolj enostavna rešitev, kjer s kančkom kreativnosti lahko ustvarite nekaj zares enkratnega. To so FOTO knjige, ki predstavljajo najbolj priljubljen izdelek med foto izdelki. Oblikujete jo lahko povsem po vaših željah in tako vaše spomine shranite na varno na najlepši možen način. Z veseljem jo boste prelistali znova in znova ter jo tudi s ponosom pokazali drugim. V foto knjigah lahko zberete več raznolikih fotografij ali pa jo pripravite zgolj na temo enega dogodka, npr. krsta, rojstnega dneva ipd. 
 

Foto knjige
 
P.S.: Naj vam prišepnemo zgolj to, da so foto knjige s trdimi platnicami bolj priljubljene kot tiste z mehkimi ;) 
 
 
Vir fotografij za 1., 2. in 3. idejo: Pinterest, iskalni niz: Ideas for photo storage
DigiFot Blog

Še niste prepričani? Pokličite 080 17 60 ali pišite na info@digifot.com

Potrudili se bomo in vam odgovorili na vsa morebitna vprašanja.
Kontakt s podjetjem