Naj bo praznično obdarovanje nepozabno!

Ali tudi vi že nestrpno pričakujete december in vse lepo, kar pride z njim? Praznično obdarovanje, preživljanje časa z najbližjimi ter pričakovanje novega leta, ki bo najboljše doslej? Vso to pričakovanje lahko postane še lepše, če pravočasno izberete darila in mi vam bomo vsekakor pomagali, da boste do vašega unikatnega darila prišli hitro in po najugodnejši poti.


Med najbolj priljubljena darila vsekakor spadajo foto koledarji in knjige, saj s sabo prinašajo najbolj osebno sporočilo, zato tudi vam priporočamo, da jih izberete za svoje najdražje. S tem namigom vam bomo zagotovo prihranili veliko vprašanj na temo, kaj izbrati za darilo. Vsekakor se tega darila razveseli prav vsak, ne glede na spol ali starost.

Vsi ti nepozabni trenutki, ki ste jih doživeli skupaj, lahko postanejo del nepozabnega leta 2018. Vsak mesec bo prinesel novo podobo, ki bo spominjala na dogodivščine preteklega leta ter obdarovanca razveselila in motivirala prav vsak dan v letu 2018. 

Da vam bo izbira koledarja šla lažje od rok, smo za vas pripravili NOV, preprost vmesnik, s pomočjo katerega boste oblikovali še lepše koledarje na povsem enostaven način. Pripravili smo vam nekaj predlog, vi pa preprosto vstavite samo vašo vsebino in koledar bo že na poti k vam.

Preprost postopek naročanja foto koledarja

Ustvarite vaš unikaten koledar za leto, ki prihaja. Naj vsebuje vse nepozabne trenutke letošnjega leta. To bo zares unikatno praznično darilo, ki bo obogatilo dom obdarovanca. Foto koledarji v prav vsak prostor vnesejo osebni pridih. Vnesete lahko tudi rojstne dneve, posebne dogodke, obletnice ... Dodajte fotografije in naredite prav vsak mesec poseben. S pomočjo tega krasnega koledarja ne boste pozabili prav nobenega pomembnega datuma.
 

POPOLNA PRILAGODLJIVOST - VELIKO SVOBODE PRI KREIRANJU

  • Dodajte elemente: izbirate lahko med različnimi ikonami ali grafikami
  • Možnosti oblikovanja: pričnite z že oblikovano temo ali ustvarite svojo lastno. Zamenjajte ozadje, spremenite obliko, dodajte besedilo, premaknite elemente ali jim spremenite velikost. 
  • Prazniki: dodajte vse ali zgolj nekatere praznike - lahko oblikujete povsem po vašem okusu.
  • Dodajte ozadje: izbirajte med več sto ozadji in izberite popoln videz vašega koledarja.
  • Dodajte ali izbrišite fotografije: preprosto dodajte, zmanjšajte/povejčajte fotografije in besedilo.
  • Visoka kakovost tiska: za 100% zadovoljstvo vam ponujamo zelo visoko kakovost tiska
  • Fotografije znotraj koledarja: povlecite fotografijo v posamezen okvir v koledarju in se poigrajte z vsebino.
  • Posebni dogodki: dodajte rojstne dneve ali posebne datume kar na koledar, da jih v letu 2018 zagotovo ne boste pozabili.

OBLIKUJTE VAŠ KOLEDAR ZDAJ >>

Stenski, namizni, žepni, enolistni koledarji in planerji ter seveda čudovite foto knjige že čakajo na vas, da jih oblikujete po svoji meri, seveda pa je tukaj še naša pred praznična ponudba - VELIKA akcija FOTO koledarjev in knjig - čaka vas 20% POPUST. 
 

KAKO DO PRIHRANKA?

FOTO koledarji
Vnesite kodo KOLNOV17
Naročite tu >>

FOTO knjige
Vnesite kodo KNJNOV17
Naročite tu >>

Akcja foto knjig in koledarjev

Pohitite in pravočasno naročite darila za vaše najbližje. Akcija traja do 3.12.2017.
DigiFot Blog

Še niste prepričani? Pokličite 080 17 60 ali pišite na info@digifot.com

Potrudili se bomo in vam odgovorili na vsa morebitna vprašanja.
Kontakt s podjetjem