Letos pošljite unikatne voščilnice

Ali tudi vi vsako leto za praznike iščete priložnost, da bi sorodnike razveselili na drugačen način, vendar potem vseeno vedno izberete klasične voščilnice? Naredite letos nekaj drugače in na enostaven način razveselite prejemnike.

Digifot voščilnice 2018

Izdelajte unikatno voščilnico z vašo najljubšo fotografijo in presenetite najdražje, ki se je bodo zelo razveselili. Vas zanima, kje lahko po enostavni poti naročite takšne voščilnice? Odgovor smo vam pripravili v nadaljevanju. 

Foto voščilnice so v prazničnem času zelo priljubljene, saj vam omogočajo, da vaše sporočilo izrazite na oseben način, iz srca. Naše stranke jih ne naročajo zgolj v prazničnem času, ampak za vse dogodke iz življenja družine, prijateljev, znancev in poslovnih partnerjev, saj želijo sporočilo navdihniti z osebno noto. To lahko storite tudi vi - voščilnico lahko na zares enostaven način ustvarite sami. Za to potrebujete zgolj lepo fotografijo, prijazen stavek, ščepec kreativnosti in naš Digifot Online program, ki smo ga letos še dopolnili in vam pripravili zares širok izbor vnaprej pripravljenih tematskih predlog (oglejte si jih tu >>), ki vam bodo olajšale kreiranje voščilnic.

Darila za praznike

Voščilnice lahko oblikujete zares po svoje in verjemite - za vsako idejo se najde primerna rešitev. Voščilnico lahko sestavite kot enostransko, dvostransko ali štiristransko kartico. Prepustite domišljiji prosto pot. Pri oblikovanju kartice uporabite svoje najlepše fotografije in vaše unikatno voščilo, ki ga poudarite z lepopisnimi črkami v različnih barvah. Celotna podoba je lahko popolnoma vaša. Za tiste, ki ste za hitre in kreativne rešitve, pa imamo pripravljenih kar 99 oblikovnih predlog, ki jih samo napolnite s svojimi posnetki.

Sedaj pa kar urno pričnite z oblikovanjem voščilnic, da bodo pravočasno razveselile vaše najdražje. Izberite obliko tu >> in se prepustite praznični kreativnosti. 
DigiFot Blog

Še niste prepričani? Pokličite 080 17 60 ali pišite na info@digifot.com

Potrudili se bomo in vam odgovorili na vsa morebitna vprašanja.
Kontakt s podjetjem