5 popolnih daril za mame

Osrečiti mamo, babico ter seveda tudi vse druge ljudi, ki so nam blizu, je nekaj najlepšega na svetu. S tem, ko osrečimo druge, tudi naš svet postane lepši. Ob rojstnih dnevih ali posebnih praznikih se pogosto sprašujemo, kaj izbrati, da bo imelo unikatno noto. Zato smo se odločili, da vam pripravimo izbor 5 popolnih daril, ki se jih bodo še posebej razveselile mame.

5 popolnih daril za mamo
 

1. Personaliziran nakit

Ženske obožujejo nakit v najrazličnejših oblikah, barvah, izvedbah. Zakaj ne bi bili pri izbiri nakita bolj izvirni in bi ga personalizirali? S posvetilom, imenom ali pa bi ga naročili v barvah, ki jih vaša mama obožuje? Najdemo lahko veliko ustvarjalk, ki bodo z veseljem naredile unikaten nakit po vaših željah. 
 

2. Zelišča v unikatni posodici

Vonj po svežih zeliščih v kuhinji je zagotovo nekaj enkratnega. Vaše darilo pa bo še bolj unikatno, če boste zelišča dali v posebno posodico, ki jo morebiti izdelate sami. 


 

3. Škatle za shranjevanje

Prav v vsakem domu se nabirajo stvari, ki si jih mame želijo organizirati in narediti red. Pri tem zelo pridejo prav škatle različnih velikosti, ki so namenjene shranjevanju. Predlagamo, da kupite običajne, bele škatle ter jim nadenete barvne odtenke, ki jih vaša mama obožuje. Lahko jih okrasite tudi z izbranimi fotografijami, možnosti je zares veliko. 
 

4. Fotografije, zbrane v foto knjigi

Le kaj je lepšega kot ujeti spomini, ki jih zberemo v foto knjigi? To je zagotovo darilo, ki se ga mame še posebej razveselijo, saj tako imajo vedno ob sebi najlepše trenutke, ki jih z veseljem pogledajo znova in znova. Čudovito in kakovostno foto knjigo lahko izdelate na zelo preprost način tukaj.


 

5. Čokolada

S čokolado zagotovo ne boste zgrešili, saj sladka darila obožujejo prav vsi. Izberite jo v maminem najljubšem okusu, lahko pa tudi pobrskate in naredite unikatno čokolado z napisom, ki bo vaši mami dal vedeti, da je ena in edina na svetu.


 

To je 5 idej za darila, s katerimi boste zagotovo navdušili vašo mamo. Pokažite ji, da jo cenite in imate radi. In to ne zgolj en dan v letu, ampak prav vsak dan njenega življenja. Ker je ena in edina.


Ideje za darila

Ker vsi radi obujamo spomine, smo za vas pripravili prav posebno ponudbo, in sicer prihranite lahko kar 20% na fotografije 10 x 14 ali 20 x 30 ter na vse foto knjige. Odkrijte več o akciji tu >>

DigiFot Blog

Še niste prepričani? Pokličite 080 17 60 ali pišite na info@digifot.com

Potrudili se bomo in vam odgovorili na vsa morebitna vprašanja.
Kontakt s podjetjem